POVIJEST VRTIĆA

Povijest Vrtića

Sam matični objekt je smješten uz park na lokaciji u centru Triblja. Iza zgrade je dječje igralište i nogometno igralište NK “Turbina”. Provodi se redovni 10-satni program u dvije vrtićke i jednoj jasličkoj skupini. U pedagoškoj godini 2020./2021. objekt u Triblju broji 40 djece. Radno vrijeme objekta je od 6,15h-21h.
 
Jaslička skupina “Rožice” je oformljena tijekom pedagoške godine 2016./2017. temeljem izrazitog interesa roditelja. Odgajateljice u skupini su Ana Butina i Aleksandra Prijić Paladinić. Skupina obuhvaća djecu u dobi od jedne do tri godine.

Vrtićka skupina “Črišnjice” obuhvaća djecu od tri godine pa do polaska u školu. Specifičnost skupine jesu svakodnevni boravci na vanjskom prostoru tj. provođenje projekta  „Vrtić u prirodi” te uvođenje elemenata Montessori pedagogije. Odgajateljice u skupini su Kristina Galić, Marina Brusić i Karla Tomaš.

Druga vrtićka skupina u Triblju ” Tići” također obuhvaća djecu od tri godine pa do polaska u školu. Specifičnost skupine je rad na ekološkoj i sportskoj tematici. Odgajateljice skupine su Ljubica Galovec, Jasna Car i Magdalena Vranić.

Područni objekt Bribir je smješten u prizemlju zgrade Općine. Broji 53 djece. Radno vrijeme objekta je od 6,15h-21h. Redovni 10-satni program se provodi u jednoj jasličkoj i u dvije vrtićke skupine. 

Jaslička skupina “Mravci” obuhvaća djecu u dobi od jedne do tri godine. Odgajateljice skupine su Ana Milković, Silvija Medun Vuleta i Božena Pobor.
 
Pedagoške godine 2020./2021. s radom je započela i nova vrtićka skupina ”Frankopani” koja obuhvaća djecu od 3 do 5 godina starosti. Odgajateljice skupine su Ana Crnić, Lorena Miculinić i Sandra Polić Živković.

Vrtićka skupina “Cvrčci” obuhvaća djecu od pet godina pa do polaska u školi. Specifičnost skupine je pojačana priprema djece za školu i rad na mnoštvu projekata. Odgajateljice skupine su Dragana Baričević Crnković, Jasmina Antić i Paula Balas.